Забезпечення гнучкості управління персоналом організації - Маслова, Вікторія Федорівна; Maslova, V. F. (Тернопіль, 2013)
Дослідження полягає в узагальнені науково-методичних підходів до гнучкості управління персоналом, що створюють необхідні передумови для ефективного функціонування ДП «Антонов».
Ensuring flexibility of personnel management
Keywords: менеджмент організацій, управління персоналом