Україна в сучасних світових і регіональних геополітичних процесах - Чернишова, Марина Юріївна (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Кваліфікаційна робота Україна в сучасних світових і регіональних геополітичних процесах.
Ukraine in Modern Global and Regional Geopolitical Processes
Keywords: Україна; геополітичні процеси; Європейський Союз (ЄС)