Банківська система та її роль у ринковій економіці - Боришкевич, Жанна Вікторівна (Тернопільський національний економічний університет, 2018)
Обґрунтовано теоретичні і науково-методологічні положення щодо функціонування банківської системи в період становлення ринкових відносин, розроблено шляхи забезпечення її стабільного та ефективного розвитку.
The banking system and its role in a market economy
Keywords: банківська система; Національний банк України; цінні папери; банківська інфраструктура; комерційний банк