Вплив біопрепарату ЕМ-1 на продуктивність сої культурної (Glycine max Moench) у грунтово-кліматичних умовах Тернопільської області - Касько, Р. С. (My University, 2021)
Магістерська робота Вплив біопрепарату ЕМ-1 на продуктивність сої культурної (Glycine max Moench) у грунтово-кліматичних умовах Тернопільської області
Influence of the biological product EM-1 on the productivity of cultivated soybean (Glycine max Moench) in soil and climatic conditions of Ternopil region