Стратегічні вектори розвитку митного простору України в глобальному середовищі - Сидор, Галина Вікторівна; Вербіцька, Інеса Ігорівна (Івано-Франківськ, 2020)
Стратегічними орієнтирами розвитку митного простору України в глобальному середовищі вважаємо, з одного боку, забезпечення конкурентних позицій національної економіки на світовому ринку та динамічного розвитку зовнішньої торгівлі, а з другого – захист національного товаровиробника. Отримані результати дослідження у формі пропозицій та рекомендацій можуть бути використані нашою державою під час формування стратегічних векторів розвитку митного простору України в глобальному середовищі. Strategic partners to develop the vast expanse of Ukraine in the global middle ground of respect, from one side, securing competitive positions of the national economy to the retail market and dynamically expanding the retail trade, and from the other. Reflect the results of meeting the formality of the proposal and the recommendation that we can be victorious with our power for an hour, formulating strategic vectors in developing a vast expanse of Ukraine in the global environment.
Strategic vectors the development of the mitny space of Ukraine in the global middle
Keywords: митний простір, митне середовище, міжнародна торгівля, активність країн, ефективність митного управління, стратегія; duty space, duty environment, duty climate, international trade, activity of countries, efficiency of duty regulation, strategy.