Сакральні впливи на економічні процеси: гіпотези, припущення, факти - Возьний, Казимир Зіновійович (Київ, 2012)
Досліджено зміст взаємозв’язків сучасної доктрини економіки ринкового типу та основних канонів домінуючих світових релігій і філософсько-світоглядних систем (християнства, ісламу, юдаїзму, буддизму, індуїзму, конфуціанства) через призму оцінки основних економічних дефініцій (багатство, бідність, власність, торгівля, винагорода, податки, прибуток і т. ін.), проведено ряд змістовних зіставлень цих економічних категорій
Keywords: економіка; власність; процент; борг; багатство; бідність; податок; прибуток; гроші; християнство; іслам; юдаїзм; буддизм; індуїзм; конфуціанство