Інвестиційне забезпечення інноваційного розвитку промисловості України - Гузюнь, Володимир Ігорович (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Інвестиційне забезпечення інноваційного розвитку промисловості України.
Investment support for innovative development of Ukrainian industry
Keywords: національна економіка; інноваційна економіка; інвестиції