Шляхи покращення екологічних показників дизельного двигуна шляхом використання біодизельного палива - Сторожук, Владислав Іванович (Вінниця, ВННІЕ ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Шляхи покращення екологічних показників дизельного двигуна шляхом використання біодизельного палива.
Keywords: біодизельне паливо; дизельний двигун; екологічні показники