Податки на споживання: фіскально-регулююча роль та проблеми функціонування - Корицька, Н. С. (My University, 2021)
Магістерська робота Податки на споживання: фіскально-регулююча роль та проблеми функціонування
Consumption Taxes: Fiscal and Regulatory Role and Problems of Functioning