Християнські принципи виховання: азбука використання - Антонець, Марина; Antonets, Maryna (ТНЕУ, 2012)
Досвід викладання у вищій школі курсу “Культура сімейно-психологічних відносин”, детальне вивчення традицій, проблем і перспектив сімейного виховання в сучасній Україні методом включеного спостереження та психоформувального експерименту серед студентів виявили виняткову значущість впровадження у повсякденну суспільну практику виховання дітей і молоді настанов та канонів християнської моралі. На підставі засадничих біблійних положень узмістовлення отримали виховні аспекти, що позитивно впливають на розвиток міжособистих стосунків у родині та у підліткових і юнацьких колах. The experience of teaching in the higher school the course “Culture of Family-Psychological Relations”, detailed studying the traditions, problems and perspectives of family education in modern Ukraine by the method of inclusive observation and psycho-forming experiment among students, revealed exceptional significance of implementation into everyday social practice of bringing up children and youths of directions and canons of Christian moral. On the grounds of fundamental statements the educational aspects which have positive influence on the development of interpersonal relations in the family and in adolescence and youth circles have been received.
Christian Principles of Education: Alphabet of Use
Keywords: студентство; християнські принципи; виховання; предмет “Культура сімейно-психологічних відносин”; родина; сім’я; Біблія; дошлюбний секс; самообмеження; відповідальність; students; Christian principles; education; course “Culture of family-psychological relations; family; Bible; antenuptial sex; self-restriction; responsibility