Боргові кризи в глобальній економіці - Бабуняк, Іван Євгенович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Боргові кризи в глобальній економіці.
Debt crisis in the global economy
Keywords: кризи; фінансові кризи; боргова криза; управління державним боргом; пандемія; російсько-українська війна