Оцінка фіскальної ефективності податкової політики в сфері зовнішньоекономічної діяльності - Луценко, Ірина (ТНЕУ, 2012)
Досліджено фіскальну ефективність податкової політики в сфері зовнішньоекономічної діяльності через показники фіскальної ефективності. Обґрунтовано шляхи збільшення фіскальної ефективності податкової політики у сфері зовнішньоекономічної діяльності.