Проект рішення із відкриття нового виду бізнесу і його маркетингове обґрунтування - Кучіра, Каміла (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Міждисциплінарна курсова робота Проект рішення із відкриття нового виду бізнесу і його маркетингове обґрунтування.