Acquis communautaire з європейського споживчого права - Саванець, Людмила Михайлівна (Київ, 2016)
У статті досліджується acquis communautaire з європейського споживчого права. Автор розглядає сучасні тенденції Європейського Союзу до зміни типу мінімальної гармонізації європейського законодавства у сфері захисту прав споживачів на повну гармо- нізацію. Окрему увагу приділено аналізу норм Директиви 2011/83/ЄС про права споживачів
Keywords: acquis communautaire; європейське споживче право; захист прав споживачів; повна гармонізація; мінімальна гармонізаці; Директива 2011/83/ЄС про права споживачів