ОБЛІКОВА ПОЛІТИКА: РОЗКРИТТЯ ЗГІДНО МСФЗ - Яцишин, Світлана Романівна (Яцишин, С. Р. Облікова політика: розкриття згідно МСФЗ / С. Р. Яцишин // Соціально-економічні проблеми сучасності: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції [м. Маріуполь, 15 червня 2018 р.] / гол. ред. д-р екон. наук, доц. О. В. Балуєва. – Маріуполь, 2018. – С. 461- 467., 2018)
Досліджено засади формування облікової політики відповідно до МСФЗ
Keywords: accounting policу; облікова політика; МСФЗ; МСБО