Теоретико-методологічні основи управління інвестиційною діяльністю підприємства - Руденко, Вікторія Василівна (ПВНЗ «Хмельницький економічний університет», 2009)
У статті визначено методологічні підходи до управління інвестиційною діяльністю підприємств (інвестиційного менеджменту). Обґрунтовано необхідність створення системи управління інвестиційною діяльністю суб’єктів господарювання, визначено її складові елементи та особливості їх функціонування.
Theoretical and methodological basis of investment activity of the enterprise
Keywords: Інвестиційна діяльність, управління інвестиційною діяльністю, інвестиційна політика, інвестиційний механізм, інвестиційний моніторинг, інвестиційний контролінг.; Investment activity, management of investment activity, investment policy, investment mechanism, investment monitoring, investment controlling.