Облік і аналіз процесу формування фінансових результатів і розподілу прибутку на підприємстві - Черевайко, Тетяна Валеріївна (My University, 2014)
У магістерській роботі розроблено теоретичні положення і практичні рекомендації з розвитку і вдосконалення бухгалтерського обліку та аналізу оподаткування прибутку сільськогосподарських підприємств, що сприятиме гармонізації облікового забезпечення оподаткування прибутку з податковими розрахунками та наближенням до інформаційної бази бухгалтерського обліку
Keywords: облік; аналіз; фінансові результати; прибуток підприємства