Композиція з підвищеними теплофізичними і фізико-механічними характеристиками - Букетов, Андрій Вікторович; Buketov, Andrii Viktorovych; Стухляк, Петро Данилович; Stukhliak, Petro Danylovych; Добротвор, Ігор Григорович; Dobrotvor, Ihor Hryhorovych; Заблоцький, Олег Юрійович; Zablotskyi, Oleh Yuriiovych; Байсарович, Ігор Михайлович; Baisarovych, Ihor Mykhailovych; Шовкун, Олександр Павлович; Shovkun, Oleksandr Pavlovych (My University, 2008)
Композиція з підвищеними теплофізичними і фізико-механічними характеристиками містить твердник, епоксидно-діанову смолу, як наповнювач - ферит, оксид хрому і g-амінопропілаеросил.
Composition with the increased thermophysical and physical mechanical properties
Keywords: машинобудування; machine building; захисне покриття; protective coating