Світ мудрості. Хрестоматія з філософії - Орендарчук Галина; Шумка Михайлина (Тернопіль : Астон, 2008., 2008)
У хрестоматії вміщені фрагменти основних творів найвідоміших представників світової та вітчизняної філософської думки від найдавніших часів до сьогодення. Важливим є те, що тексти тематично структуровані у відповідності до навчальної програми з курсу філософії.
Keywords: історія філософської науки; історія філософіі; гносеологія; західноєвропейська філософія; класична німецька філософія; некласична філософія; онтологія; філософія античності; філософія стародавнього світу; філософська думка в Україні