Теоретичні підходи до визначення сутності фінансових результатів діяльності банківських установ - Коваль, Світлана Любомирівна (ТНЕУ, 2014)
Досліджено теоретичні підходи до трактування фінансових результатів діяльності банку
Keywords: фінансовий результат діяльності банку, прибуток, збиток