Порядок встановлення меж населеного пункту та організація використання земель на території територіальної громади - Савчук, Дмитро Юрійович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Порядок встановлення меж населеного пункту та організація використання земель на території територіальної громади.
Procedure for the boundaries of the settlement establishing and land use organization on the area of the territorial community
Keywords: встановлення меж населених пунктів; населений пункт