Управління комунікаційною діяльністю та впровадження сучасних інформаційних технологій в міжнародних компаніях - Суровий, Владислав Ярославович (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
У роботі дано визначення економічної суті управління комунікаційною діяльністю; досліджено роль та значення комунікацій у контексті міжнародного бізнесу; проаналізовано сучасні тенденції розвитку комунікаційних технологій; розглянуто стратегії оптимізації комунікаційних процесів для підвищення конкурентоспроможності підприємств, запропоновано напрямки впровадження сучасних інформаційних технологій в міжнародних компаніях. Робота розкриває значення ефективного управління комунікаційною діяльністю для досягнення стратегічних цілей міжнародних компаній та сприяє розумінню основних аспектів комунікацій у глобальному бізнес-середовищі.
Keywords: управління комунікаційною діяльністю; комунікації; конкурентоспроможність підприємств