Архітектоніка управління збалансованим розвитком національної економіки - Желюк, Тетяна Леонтіївна; Микитюк, Петро Петрович; Августин, Руслан Ростиславович; Апостолюк, Оксана Зіновіївна; Бречко, Олександр Володимирович; Дудкіна, Олена Павлівна; Жуковська, Аліна Юріївна; Кривокульська, Наталя Михайлівна; Попович, Тамара Миколаївна; Ревун, Костянтин Іванович; Скочиляс, Світлана Мирославівна; Федорович, Ірина Михайлівна; et al. (Тернопіль: Крок, 2017)
У монографії обґрунтовано концептуальні засади управління збалансованим розвитком національної економіки; проаналізовано фактори та передумови збалансованого розвитку національної економіки на різних рівнях її функціонування. Запропоновані напрямки модернізації інструментарію управління національною економікою в контексті забезпечення її збалансованого, конкурентного розвитку. Розраховано для науковців, аспірантів, слухачів магістратури, посадових осіб органів державної влади та органів місцевого самоврядування
Keywords: національна економіка