Проблеми реформування бюджетної системи України - Кириленко, Ольга Павлівна (Видавництво "Арбат", 2000)
Розглядається трьохланкова побудова бюджетної системи України. Охарактеризовано види доходів місцевих бюджетів. Виявлено проблеми реформування бюджетної системи України та запропоновано шляхи їх подолання.
Keywords: Бюджетна система; фінансові ресурси; Державний бюджет України; Пенсійний фонд; власні доходи; закріплені доходи; бюджетне регулювання; міжбюджетні відносини