Удосконалення системи планування на підприємстві - Самбірська, Вероніка Ігорівна (Вінниця, ВННІЕ ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Удосконалення системи планування на підприємстві.
Improvement of the planning system at the enterprise