Фінансова безпека підприємства: оцінка стану та напрями зміцнення - Харун, Оксана Вікторівна (Тернопільський національний економічний університет, 2018)
Проаналізований процес оцінки рівня фінансової безпеки підприємства.
Financial securiti of the enterprise: state assessment and direction of strengthening
Keywords: фінансова безпека; підприємство; фінансова безпека підприємств; фінансова стійкість