ДОСТУПНІСТЬ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Лободіна, Зоряна Миколаївна (Львів, 2010)
У статті проаналізовано фізичну та фінансову доступність медичної допомоги для населення, виявлено основні проблеми. Обґрунтовано необхідність та окреслено перспективи підвищення доступності медичної допомоги в Україні.
Keywords: доступність медичної допомоги; фізична доступність медичної допомоги; фінансова доступність медичної допомоги; фінансування галузі охорони здоров’я; джерела фінансового забезпечення охорони здоров’я