Напрямки поліпшення обліку реалізації продукції (товарів, послуг) в сільському господарстві. - Дерій, Василь Антонович; Deriy, Vasyl Antonovych; Рожелюк, Вікторія Миколаївна; Rozelyuk, Viktoria Mykolaivna (Тернопільський національний економічний університет, 1996)
У тезах визначена роль бухгалтерського обліку в умовах ринку. Вказано на основні напрямки поліпшення обліку реалізації продукції (товарів послуг): перегляд, уніфікація та стандартизація первинних документів; журнал-ордер 11-АПК та відомості обліку реалізації продукції, товарів, послуг (форми 62-64) слід докорінно переробити; визріла необхідність нормування затрат на виробництво до його початку, прогнозування цін та виручки від реалізації; проблеми обліку реалізації продукції (товарів, послуг) тісно пов’язані з проблемами неплатежів. In theses The role of accounting in the marketplace. Specified on the main directions of improving accounting of products (goods and services): revision, unification and standardization of primary documents; Journal-order 11-APC and accounting information of products, goods and services (forms 62-64) must radically alter; ripe need for rationing costs of production before it starts, forecasting prices and sales revenue; accounting issues sales of products (goods and services) are closely related to payment problems.
Directions improve accounting of products (goods and services) in agriculture.
Keywords: Бухгалтерський облік, реалізація продукції (товарів, послуг), сільське господарство, напрямки поліпшення, автоматизація обліку, проблеми обліку, уніфікація, стандартизація.; Accounting, sales of products (goods and services), agriculture and areas of improvement, automation of accounting, accounting issues, standardization, standardization.