Моделі фінансування соціального забезпечення: вітчизняний досвід і світова практика - Тимків, Т. М. (My University, 2021)
Магістерська робота Моделі фінансування соціального забезпечення: вітчизняний досвід і світова практика
Social Security Financing Models: Domestic Experience and World Practice