Проектування середовища дистанційного навчання: послуговування математичною статистикою. - Мушак Андрій; Семененко Юрій; Хома Надія (Інноваційні процеси освітньої сфери України та країн Центральної Європи: стан, проблеми і перспективи : матеріали II Міжнародної науково-практичної конференції (м. Тернопіль, 11- 12 грудня 2025 р.). Тернопіль : ЗУНУ, 2025. С.236-237., 2025)
У дослідженні окреслено типові прикладні завдання, що виникають у процесі створення й використання дистанційних освітніх ресурсів, а також узагальнено статистичні критерії, здатні забезпечити коректну інтерпретацію отриманих результатів.
У дослідженні окреслено типові прикладні завдання, що виникають у процесі створення й використання дистанційних освітніх ресурсів, а також узагальнено статистичні критерії, здатні забезпечити коректну інтерпретацію отриманих результатів.
Keywords: математична статистика; проектування мередовища; дистанційне навчання