Формування та виконання місцевих бюджетів за доходами: проблемні аспекти та шляхи вдосконалення - Ярема, Ростислав Орестович (My University, 2014)
У роботі розглянуто проблемні аспекти формування та виконання місцевих бюджетів та наведено шляхи вдосконалення
Keywords: місцевий бюджет; доходи бюджету; міжбюджетні трансферти