Зміст та особливості соціалізації української молоді як предмет державної політики - Бодак, Андрій Васильович (Тернопільський національний економічний університет, 2017)
У магістерській роботі здійснено дослідження змісту та особливостей соціалізації української молоді як предмету політики нашої держави. Зокрема, всебічно досліджено сучасний стан соціалізації української молоді та оглянуто теоретичні та практичні засади державної молодіжної політики. Також розкрито роль молоді як рушія суспільних змін та вивчено культурну ідентичність та ціннісні орієнтації сучасної української молоді; вичленено проблематику практичного вивчення соціалізації молоді України.
The content and features of socialization Ukrainian youth as a subject of state policy
Keywords: соціалізація; інтеріоризація; соціальна адаптація/дезадаптація; культурна ідентичність; марґінальність; соціальний інфантилізм; сервільність; мультикультуралізм