Роль і значення державного фінансового контролю у соціально-економічному розвитку суспільства - Коломийчук, Наталія Михайлівна (Наукові записки. Серія Економіка, 2010)
У статті проаналізовано значення державного фінансового контролю у соціально-економічному розвитку суспільства, обгрунтовано теоретичні засади державного фінансового контролю як функції управління фінансами
Keywords: контроль, економічний контроль, державний фінансовий контроль, бюджетний контроль