Сек'юритизація активів як засіб регулювання достатності капіталу банків - Ткачук, Наталія; Tkachuk, Nataliya (ТДЕУ, 2005)
Розглянуто сутність сек’юритизації активів як однієї з форм позабалансової діяльності банків. Досліджено механізм сек’юритизації за основними схемами її проведення. Головну увагу зосереджено на необхідності використання цього фінансового інструмента банками для поповнення капіталу та підвищення рівня його адекватності. Essence of asset securitization as one of the forms of off-balance sheet activities is considered. Mechanism of asset securitization is investigated according to the main chemes of its realization with the focus on the necessity of using asset securitization by banks as sources of replenishing capital and means of supporting the level of adequacy of bank capital.
Secuoritization of assets as tool of adjusting bank capital sufficient