Монетарні інструменти стимулювання розвитку банківської інвестиційної діяльності - Бабійчук, Тетяна (ТНЕУ, 2012)
Розглянуто підходи до визначення системи грошово-кредитних регуляторів банківської інвестиційної діяльності в Україні. Проаналізовано практику використання інструментів грошово-кредитного регулювання інвестиційної діяльності банків. Висвітлено проблемні аспекти та напрями стимулювання банківського інвестування монетарними інструментами.