Місцеві бюджети і місцеве господарство - Кириленко, Ольга Павлівна (Видавничо - поліграфічний центр "Київський університет", 2002)
Розглянуто фіскальну роль доходів від місцевого господарства у формуванні місцевих бюджетів України.
Keywords: Місцеві бюджети; місцеве господарство; фіскальна роль доходів від місцевого господарства; доходи від власності.