Управління функціональною діяльністю санаторно-курортного закладу - Назар, Наталія Митрофанівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Кваліфікаційна робота Управління функціональною діяльністю санаторно-курортного закладу.
Improvement of the system of operation of sanatorium-resort establishments
Keywords: санаторно-курортного заклад; охорона здоров’я; мотивація працівників; персонал