Концептуальна й облікова векторизація дивідендної політики аграрних підприємств - Палаш, Андрій Володимирович; Шевчук, Сергій Анатолійович (Полтава: ЦФЕНД, 2019)
Досліджено концептуальну й облікову спрямованість дивідендної політики аграрних підприємств
Keywords: дивідендна політика; облік дивідентів