Вдосконалення міжбюджетних відносин в Україні - Кириленко, Ольга Павлівна (My University, 2003)
Розглянуто організацію міжбюджетних відносин в Україні, зокрема порядок розрахунку дотацій вирівнювання місцевим бюджетам і запропоновано шляхи його вдосконалення.
Keywords: міжбюджетні відносини; міжбюджетні трансферти; дотації вирівнювання