Проект рішення із відкриття нового виду бізнесу (створення онлайн-курсів з маркетингу) і його маркетингове обґрунтування - Зощук, В. (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Міждисциплінарна курсова робота Проект рішення із відкриття нового виду бізнесу (створення онлайн-курсів з маркетингу) і його маркетингове обґрунтування.