Технології контролінгу в органах місцевого самоврядування - Лук’яненко, Дмитро Вячеславович (Вінниця, ВННІЕ ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Технології контролінгу в органах місцевого самоврядування.
Keywords: контролінг; місцеве самоврядування