Формування інструментів мерчандайзингу торговельного підприємства - Мигаль, Оксана Фелікіссімівна (Глобальні та національні проблеми економіки, 2015)
Стаття присвячена формуванню інструментів мерчандайзингу торговельного підприємства та особливостям їх застосування. Обгрунтовано основні інструменти мерчандайзингу та класифіковано їх у відповідності до реалізації його ключових завдань. Виявлено напрями застосування окремих інструментів мерчандайзингу на підприємстві з огляду на досягнення ним бажаних результатів на ринку.
Keywords: мерчандайзинг; інструменти мерчандайзингу; торговельне підприємство; викладка товарів; аcортимент; імідж торговельного закладу