Факти господарського життя як елементарні частинки дійсності в системі бухгалтерського обліку - Легенчук, Сергій; Петрук, Олександр; Вольська, Катерина (Тернопіль, 2014)
Проаналізовано трактування сутності понять "факт господарського життя”, "господарська операція", "наслідки фактів господарського життя", "факт господарської діяльності". Обґрунтовано принципову відмінність між фактами господарського життя та наслідками фактів господарського життя.
Keywords: факт господарського життя; господарська операція; наслідки фактів господарського життя