Фінансова стійкість місцевих бюджетів в умовах нестабільності - Мархивка, Тетяна Віталіївна (Чортків, ЧННІПБ, 2025)
Кваліфікаційна робота Фінансова стійкість місцевих бюджетів в умовах нестабільності.