РНР-орієнтована система інтерактивного керування веб-ресурсами - Стасюк, Ігор Григорович; Stasyuk, I. G. (Тернопіль, 2012)
Метою дипломного проекту є розробка PHP–орієнтованої системи інтерактивного керування веб–ресурсами. У дипломному проекті проаналізовано принципи розробки систем інтерактивного керування веб-ресурсами і їх недоліки, на основі чого був розроблений програмний сервіс. Досліджено структуру та функціональність систем. Проаналізовано подібні програмні комплекси, їх переваги і недоліки. Було проведено розробку моделі та схеми вимірювання якості програмних ресурсів. Розроблено структуру програмного сервісу. Здійснено опис основних алгоритмів і процедур програмного сервісу. Розроблений програмний сервіс є гнучким та універсальним, тому в подальшому можна розширювати його функціональність. Дипломний проект містить структурну схему нормалізованої моделі програмних ресурсів; концептуальна модель програмних ресурсів; схема взаємозв’язку програмних модулів; структурну схему додавання нової сторінки та її редагування, які подані в графічній частині. Дипломний проект має практичну спрямованість і його результати плануються до впровадження.
NRC -oriented management system interactive web resources
Keywords: веб–ресурси, інтерактивне керування