ПОНЯТТЯ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ ЕФЕКТИВНОСТІ КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВА - Романів, Світлана Романівна; Романів, Ростислав Володимирович (My University, 2013)
Представлено поняття внутрішнього аудиту ефективності корпоративного управління підприємства
Keywords: Корпоративне управління; ефективність; внутрішній аудит