Концептуальні підходи SPACE-методики при діагностиці та оцінці економічної безпеки підприємств - Вівчар, Оксана Іванівна (My University, 2016)
У статті визначено та розглянуто основні концептуальні підходи SPACE-методики та критерії оцінювання відповідно. Обґрунтовано етапи та методи діагностики економіної безпеки підприємств, а також сформовано стретегічні напрямки розвитку підприємницьких структур.
Keywords: діагностика рівня економічної безпеки підприємств; економічна безпека підприємств; SPACE-методика; теорії Харрінгтона; стратегічний аналіз економічної безпеки підприємств; стратегія економічної безпеки підприємств