Управління системним розвитком закладу охорони здоров’я - Лашок, Мар’ян Васильович (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Кваліфікацйна робота Управління системним розвитком закладу охорони здоров’я.
Management of the system development of a health care institution
Keywords: внутріорганізаційний менеджмент; управління закладом охорони здоров’я; адміністрування діяльності