Проєкт рішення із відкриття нового виду бізнесу (агенція розробки чат-ботів) і його маркетингове обґрунтування - Ладюк, Є. Р. (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Курсова роьота Проєкт рішення із відкриття нового виду бізнесу (агенція розробки чат-ботів) і його маркетингове обґрунтування.