Аналітична записка за підсумками III Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні детермінанти фіскальної політики: локальний та міжнародний вимір» - Лободіна, Зоряна Миколаївна; Сидорович, Олена; Кізима, Андрій; Мельник, Наталія; Налукова, Наталія; Стецишин, Тетяна (ТНЕУ, 2019)
10 вересня 2019 року факультет фінансів та обліку Тернопільського національного економічного університету провів ІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію “Сучасні детермінанти фіскальної політики: локальний та міжнародний вимір”. Співорганізаторами виступили Vysoka Skola economie a manazmentu, Texhnical University of Kosice (Slovakia), Rezeknes Tehnologiju Academija. У роботі конференції взяли участь представники професорсько-викладацького складу, студенти факультету фінансів та обліку ТНЕУ, науковці інших закладів вищої освіти України (Університет ДФС України, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу), Словаччини, Німеччини, Польщі та підприємці великого і середнього бізнесу реального сектору економіки України. В процесі підготовки аналітичної записки та рекомендацій використані висновки і пропозиції, які містились у наукових працях учасників, опубліковані у збірнику тез доповідей, а також результати безпосередніх дискусій, які велись на пленарних і секційних засіданнях конференції.
Keywords: фіскальна політика